HAE HARRASTUSPALVELUJA SEKÄ -ETUJA

Voit etsiä seniori-ikäisille suunnattuja harrastuspalveluita, etuja, tarjouksia koko Suomesta tai paikkakuntakohtaisesti. Kirjoita/valitse paikkakunta tai alue ja kirjoita hakemasi asia

< Palaa hakuun

Tulosta tiedot

Lähetä tiedot sähköpostiisi

Tiedot lähetettiin onnistuneesti.

Tiedojen lähetys epäonnistui! Yritä uudelleen.

Sähköpostiosoite on väärin! Yritä uudelleen.

Untamon urheilu

KUOPIO

LIIKUNNAN ILOA HUIPPU-URHEILUN OPEILLA

Untamon Urheilu on juoksuun ja hiihtoon erikoistunut urheiluvälinekauppa Kuopion keskustassa. Vuonna 2021 yritys laajensi toimintansa myös verkkokaupan puolelle. Yrityksen vahvuuksia ovat vankka kokemus, tuotteiden huippulaatu ja henkilökohtainen palvelu.

PÄÄMÄÄRÄNÄ ON HYVINVOIVA IHMINEN, JOKA NAUTTII LIIKKUMISESTA
Untamon Urheilu tuottaa asiakkailleen liikkumisen iloa laadukkaiden, oikein valittujen urheiluvälineiden kautta. Yrityksen asiakkaita ovat kunto- ja kilpaurheilijat sekä urheiluseurat kautta maan.

KUNNON URHEILUKAUPPAA VUODESTA 1991
Untamon Urheilu on auttanut asiakkaitaan valitsemaan parhaat välineet kuntoiluun vuodesta 1991 alkaen. Kolmenkymmenen vuoden aikana Untamon Urheilu on toimittanut asiakkailleen kymmeniä tuhansia pareja hiihtosuksia ja juoksukenkiä sekä paljon muita laadukkaita urheiluvälineitä ja huoltanut yli 50 000 suksiparia.

RAHALLE KUNNON VASTINETTA
Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme riittävän kattava mallisto laadukkaita, ostamisen arvoisia tuotteita, joita voi olla turha etsiä tavallisen urheilukaupan tai marketin valikoimista.

PERINTEISELLÄ TAI VAPAALLA – VALITSE PARHAAT HIIHTOVÄLINEET
Hiihtovälineet ovat Untamon Urheilun erikoisosaamisaluetta. Etsitpä sitten laadukkaita perinteisen suksia, luistelu- tai eräsuksia monoineen, sauvoineen ja muine varusteineen, niin osoitteesi on Haapaniemenkatu 12, Kuopio. Osaava ja ystävällinen palvelu odottavat sinua!
Liikkeen osaamiseen luottavat niin kunto- kuin kilpahiihtäjätkin kautta maan. Kauppiaalla on ollut myös kunnia olla mahdollistamassa monen palkintosijan saavutus. Kiitoksena tästä liikkeen seiniä koristavat voitokkaiden urheilijoiden lahjoittamat kisaliivit ja -viirit.

Harri Kirvesniemi suosittelee Untamon urheilua

JUOKSUKENGÄT JUOKSIJAN MUKAAN
Untamon Urheilusta saat laadukkaat juoksukengät niin kuntoiluun, treenaamiseen kuin kilpailuihinkin. Kenkien valinnassa kaksi tärkeintä huomioitavaa seikkaa ovat juoksijan askellus ja jalan lesti. Jo ennen kenkien sovitusta teemme sinulle veloituksettoman jalkatestin ammattilaistason jalkatestilaitteella sekä juoksumatolla varmistaaksemme sen, että tulet hankkineeksi omaan jalkaasi ja juoksutyyliisi sopivimmat juoksukengät.

Senioriystävällinen palvelu ja välineopastus

Osoite:

Haapaniemenkatu 12 70100 Kuopio

Näytä kartalla

Puh.

017 263 1311

Sivut:

Linkki kotisivuille