Kultaiset vuodet

Sinulle, jolla on jo aikaa nauttia elämästä…
Ota kaikki irti kultaisista vuosista…

Kultaisetvuodet.fi -sivusto tarjoaa seniori-ikäisille oman alustan, jolla alan yhdistykset voivat julkaista tietoja tapahtumistaan tai tarjota ikäihmisiä kiinnostavia artikkeleita julkaistavaksi. 

Useat yritykset ja palveluntuottajat tarjoavat eläkeläisille tai määrätyn iän täyttäneille kansalaisille alennuksia ja etuja tuotteistaan ja palveluistaan. Kultaisetvuodet.fi -sivusto toimii tällaisten etujen ja alennusten ilmoituskanavana. Kaikki senioreita koskevat edut ja tarjoukset nähtävänä kätevästi samassa osoitteessa.

Yhdistykset voivat lähettää haluamiaan alueellisesti tai valtakunnallisesti kiinnostavia tapahtumiaan lisättäväksi tapahtumakalenteriin osoitteeseen info@kultaisetvuodet.fi. Tarkistuksen jälkeen tapahtumasi julkaistaan, mikäli se vastaa sivuston toiminta-ajatusta. Myös artikkelit ja niihin liittyvät kuvat voi lähettää samaan osoitteeseen.

Yritykset ja palveluntuottajat voivat lisätä tietonsa ja tarjoamansa senioriedut täyttämällä siihen tarkoitetun lomakkeen kohdassa ”Yritykset”.

Sivustolle rakentuu lähiaikoina myös ikä-ihmisille suunnattu verkkokauppa.

Kultaisetvuodet.fi-sivustoa ylläpitää yhdistysten tuella Fendore Oy. Teknisissä ongelmissa yhteys: info@fendore.fi