HAE KOTI- JA ASUMISEN PALVELUITA SEKÄ ETUJA

Voit etsiä seniori-ikäisille suunnattuja kotiin ja asumiseen liittyviä palveluita, etuja, tarjouksia koko Suomesta tai paikkakuntakohtaisesti. Kirjoita/valitse paikkakunta tai alue ja kirjoita hakemasi asia

< Palaa hakuun

Tulosta tiedot

Lähetä tiedot sähköpostiisi

Tiedot lähetettiin onnistuneesti.

Tiedojen lähetys epäonnistui! Yritä uudelleen.

Sähköpostiosoite on väärin! Yritä uudelleen.

Puuajatus Oy

KUOPIO

YKSILÖLLISET SISUSTUKSET KOTIISI!

Puuajatus Oy on kuopiolainen puusepänliike. Vahvuutenamme on puusepäntyönä tehtävät uniikit koko kodin kalusteet ja saunat 25-vuoden kokemuksella.

Tuotteemme


Meiltä saatte paikallisesti puuseppiemme valmistamana yksilöllisesti suunnitellut ja laadukkaista materiaaleista valmistetut ja näin ollen aikaa kestävät keittiöt. Kauttamme voitte saada keittiöremontin kaikki laajuudet; kokonaisremontin, jossa uusitaan koko keittiö lattiasta kattoon tai kevytremontin, jossa vanhat rungot säilyvät ja keittiön ilme päivitetään ovien vaihdolla tai vaikkapa tasoja vaihtamalla. Kevytremontti on nopea remonttimuoto, joka voi valmistua jopa päivässä.


Puusepäntyönä yksilöllinen sauna toiveidesi mukaan
Valmistamme laadukkaan ja toimivan saunaratkaisun mittojesi mukaan. Integroidulla alalauteeseen upotetulla kiukaalla ja kiuassuojalla saat pienestäkin saunasta upean ja turvallisen. Puuajatuksen tekemät lauteet kasataan aina ruostumattomilla ruuveilla ja säätöjaloilla, jolloin ne kestävät kovaakin käyttöä.  Puuajatus Oy:n valikoimassa on lukuisia vaihtoehtoja saunan puuvaihtoehdoiksi. Radiatamänty, haapa, leppä, tulipuu, tuija yms. Näitä kaikkia voit saada halutessasi myös lämpökäsiteltynä. Huippu-uutuutena Thermo Royal laudepuut ja panelit 90-190 mm leveinä.

Kauttamme saat myös kotimaiset Kabinetti liukuovet ja säilytysjärjestelmät

Avaimet käteen
Hoidamme remontin tai uudiskohteen kalusteet suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen avaimet käteen periaatteella ilman välikäsiä.
Asiakkainamme ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin, jotka etsivät persoonallisia sisustusratkaisuja laadusta tinkimättä.

Luotettavuus
Sisustus- ja puuseppäalan yrittäjäkokemusta vuodesta 1994.
Kuopiolaisena yrityksenä ja valmistajana pystymme toimimaan hyvin joustavasti ja yhteistyökumppaneinamme on luotettavia savolaisia ja suomalaisia yrityksiä.

Meiltä saa aina yksilöllisesti tehdyt suunnitelmat, joissa huomioitu senioireiden erikoistarpeet; kuten turvallisuus ja valaistus.

Osoite:

Haapaniementie 17, 70620 Kuopio, Finland

Näytä kartalla

Puh.

044 550 0929

Sivut:

Linkki kotisivuille