HAE TERVEYS- JA HYVÄN OLON PALVELUITA SEKÄ ETUJA

Voit etsiä seniori-ikäisille suunnattuja terveys- sekä hyvän olon palveluita, etuja, tarjouksia koko Suomesta tai paikkakuntakohtaisesti. Kirjoita/valitse paikkakunta tai alue ja kirjoita hakemasi asia

< Palaa hakuun

Tulosta tiedot

Lähetä tiedot sähköpostiisi

Tiedot lähetettiin onnistuneesti.

Tiedojen lähetys epäonnistui! Yritä uudelleen.

Sähköpostiosoite on väärin! Yritä uudelleen.

Mehiläinen/ Marja Berg, radiologian erikoislääkäri (Pätevä Consulting Oy)

TERVETULOA TUTKIMUKSIIN!
Pätevä Consulting Oy:n tarkoituksena on tuottaa asiantuntevaa radiologista palvelua asiakkaille. Yrittäjänä toimii radiologian erikoislääkäri, LT Marja Berg.
Olen toiminut radiologian alalla yli 35 vuotta.

Erityisosaamistani on rintaradiologia. Rintaradiologiaan kuuluu rintojen tutkiminen, mammografia, ultraäänitutkimus ja tarvittaessa näytteenotto.

Vastaanottoni on Kuopion Mehiläisessä; ajanvarauslinkki löytyy nimelläni ajanvaraus.mehilainen.fi ja ajan voi varata puhelimitse 010 4140216. Muiden elinten ultraäänitutkimuksiin ja mm kilpirauhasen ohutneulanäytteenottoon voit myös varata ajan netistä. Tervetuloa tutkimuksiin!

Katso esittelyvideoni:

Teen myös asiantuntijatöitä mm laadunvalvonnassa ja säteilysuojelussa kuten kliinisiä auditointeja. Pätevä Consulting Oy:n yhteistyökumppani on Coronaria Oy, jolta voi pyytää tarjousta mm radiologin terveyskeskuskonsultaatioista tai muista julkisen puolen radiologian alan tutkimuksista kuten UÄ – tutkimuksista ja etälausunnoista.

Pätevä Consulting Oy harjoittaa myös pienimuotoista sijoitustoimintaa lupaaviin kasvuyrityksiin. Sijoituksia on tehty mm kuopiolaisiin kasvuyrityksiin.

Osoite:

Kauppakatu 39a, 70100 Kuopio, Finland

Näytä kartalla

Puh.

0503245054

E-mail:

marja.berg@patevaconsulting.fi

Sivut:

Linkki kotisivuille