HAE KOTI- JA ASUMISEN PALVELUITA SEKÄ ETUJA

Voit etsiä seniori-ikäisille suunnattuja kotiin ja asumiseen liittyviä palveluita, etuja, tarjouksia koko Suomesta tai paikkakuntakohtaisesti. Kirjoita/valitse paikkakunta tai alue ja kirjoita hakemasi asia

< Palaa hakuun

Tulosta tiedot

Lähetä tiedot sähköpostiisi

Tiedot lähetettiin onnistuneesti.

Tiedojen lähetys epäonnistui! Yritä uudelleen.

Sähköpostiosoite on väärin! Yritä uudelleen.

Lumelli Oy

TUOTTEET
Pinnoitamme, maalaamme ja tiivistämme

Kattopinnoitukset

Pinnoittamalla nykyinen katto Polyurea-pinnoitteella rakenteen päälle muodostuu uusi vesikate. Tämä on suuri ero verrattuna katon maalaukseen, pinnoituksessa myös rakenteiden uusimiselta tulevaisuudessa vältytään. Pinnoite voidaan tehdään kaikkien nykyisten kattomateriaalien päälle. Polyurea-pinnoite on varma ja kustannustehokas tapa tehdä kattoremontti. Uusiin kohteisiin Polyurea voidaan levittää esim OSB-levyn päälle kattorakenteissa.

Lattiapinnoitukset

Meiltä saat laadukkaat lattiapinnoitukset teollisuuteen, yritys ja yksityisten kohteisiin. Olemme tehneet lattia pinnoituksia huolto ja teollisuushalleihin, märkätiloihin, kylpyhuoneisiin, teknisiintiloihin ja kaikkiin kohteisiin joissa tarvitaan veden eristävyyttä ja kulutuskestävyyttä.

Pinnoitettu lattia on saumaton, siisti, helppo pitää puhtaana ja estää veden pääsyn rakenteisiin.

Lattiapinnoituksia tehdään uudisrakennuksiin ja saneerauskohteissa. Pinnat puhdistetaan epäpuhtauksista ja betoniliimasta ennen pinnoitusta. Pinnat hiotaan hiomakoneella tai sinkopuhalluksella ennen pinnoitusta, jolla varmistetaan pinnoitteen tarttuvuus. Vahva osaamisemme kattaa myös betonin halkeamien injektoinnit, juotosvalut ja korjaukset.

Lattiapinnoituksissa on tärkeää huomioida ja selvittää lattiarakenne ja että tehdäänkö pinnoitus tiiviiksi vai hengittäväksi.

Sisämaalaukset

Toimiston seinät uusiin väreihin ja taustaseinä maalataan firman tunnusvärillä. Tässä yksi esimerkki minkälaisia maalauksia teemme yrityksissä. maalaamme myös korjaamot ja tuotantotilat viihtyisämpään kuntoon. puhtaat maalatut seinät antavat tilaan valoa ja avaruutta.

sabluunoilla pystymme luomaan seinät eloon, maalarimestarimme ovat kokeneita sisustussuunnitelmien toteuttajia. Myymälätilat voidaan maalata aukioloaikojen ulkopuolella asiakkaan toiveiden mukaan.

Kotona sisämaalauksella saadaan elämisen jäljet piiloon ja seinät näyttävät uusilta. Taulun koukkujen reiät ja muut pienet jäljet menevät tasoitteella umpeen ennen maalausta.

Tehosteseinät suosikkivärillä ja erilaiset maalaustekniikat antavat paljon mahdollisuuksia kodin sisustukseen.

Myytävään asuntoon tehtävä huoltomaalaus maksaa itsensä takaisin kiinteistön arvon nousun myötä. Uudet listat ja väliovien maalaus tekevät asunnosta kuin uuden.

Pyydä tarjous sisämaalauksista.

Katon maalaus

Sopivaan aikaan tehdyllä katon maalauksella saadaan katolle paljon lisää elinvuosia. Tiilikatot rapistuu ja peltikatot ruostuvat ilman huoltomaalausta. Katon maalaus aloitetaan huolellisella pesulla ja riskipaikkojen tiivistämisellä.

Ulkopinta maalataan siihen sopivalla maalilla, meillä on käytössä kaikki maalit ja tekniikat.

Rakennus voi sijaita alueella jossa kattoon kohdistuu poikkeuksellisen kovaa rasitusta ja nämä seikat on otettava huomioon maalausta suunnitellessa.

Katon maalauksella voidaan estää tulevat kattoremontit, pyydä tarjous kattomaalauksista.

Opastus, neuvonta ja yksilöllinen palvelu senioreille

Osoite:

Ukkolantie 8B 80100 Joensuu

Näytä kartalla

Puh.

050 5625 127

E-mail:

info@lumelli.fi

Sivut:

Linkki kotisivuille