HAE MUOTI- JA KAUNEUSPALVELUITA SEKÄ ETUJA

Voit etsiä seniori-ikäisille suunnattuja muoti- ja kauneuspalveluita, etuja, tarjouksia koko Suomesta tai paikkakuntakohtaisesti. Kirjoita/valitse paikkakunta tai alue ja kirjoita hakemasi asia

< Palaa hakuun

Tulosta tiedot

Lähetä tiedot sähköpostiisi

Tiedot lähetettiin onnistuneesti.

Tiedojen lähetys epäonnistui! Yritä uudelleen.

Sähköpostiosoite on väärin! Yritä uudelleen.

Lady Royal

LADY ROYAL – AIDOLLA RAKKAUDELLA

Lady Royal on palveleva aluspukeutumisen erikoisliike. Liikkeestämme löydät laadukkaat rintaliivit, alushousut, bodyt, korsetit sekä muokkaavat alusasut ja sukat, sukkahousut, uima-asut ja yöasut kaikille naisille; kaikenikäisille, kokoisille ja eri elämäntilanteessa oleville. Mutta mikä vielä tärkeämpää – me liputamme hyvän arjen puolesta ja itseasiassa tuemme siten naiseutta, itsetuntoa ja hyvää oloa.

Proteesiliivivalikoimamme on asiakkaidemme mielestä yksi parhaimmista ja uusimme valikoimaa jatkuvasti. Kaarettomat liivit valtaavat markkinoita ja tuotekehitys on mullistanut valikoiman. Oletko kuullut ontelokuidusta? Tai 3D-liiveistä? Lämpömuovautuvat liivit muistavat povesi – kyllä vain! Urheiluliivivalikoima uudistuu alati ja uudet tekniset materiaalit takaavat sen parhaan tuen unohtamatta hengittävyyttä äärimmäisissä olosuhteissa.

Palvelemme yli 30 vuoden kokemuksella kolmessa myymälässä. Valikoimamme uudistuu säännöllisesti, ja saamme myymäläämme uusia tuotteita vähintään 3 kertaa viikossa. Tervetuloa kokemaan se ihana -tunne!

Myymälät:

H-Talo
Kauppakatu 32
70110 KUOPIO

Matkus Shopping Center
Matkuksentie 60
70800 KUOPIO

Kauppakeskus Seppä
Ahjokatu 5
40320 JYVÄSKYLÄ

 

 

Seniorit ja ikäihmiset huomioiva palvelu