HAE KOTI- JA ASUMISEN PALVELUITA SEKÄ ETUJA

Voit etsiä seniori-ikäisille suunnattuja kotiin ja asumiseen liittyviä palveluita, etuja, tarjouksia koko Suomesta tai paikkakuntakohtaisesti. Kirjoita/valitse paikkakunta tai alue ja kirjoita hakemasi asia

< Palaa hakuun

Tulosta tiedot

Lähetä tiedot sähköpostiisi

Tiedot lähetettiin onnistuneesti.

Tiedojen lähetys epäonnistui! Yritä uudelleen.

Sähköpostiosoite on väärin! Yritä uudelleen.

Kuopion Suutarimestari

Kuopion Suutarimestari jatkaa suutarityötä perinteisessä hengessä. Entisinä aikoina suutarit kiersivät talosta taloon ja he valmistivat kengät koko talon väelle, emännästä renkiin. Jokainen pisto tehtiin käsityönä. Kuopion Suutarimestari tekee yhtä tarkkaa ja huolellista jälkeä kuin entisajan suutarit. Huollot ja korjaukset suoritetaan suurella ammattitaidolla nykyaikaista tekniikkaa hyödyntäen.

Kun tuot kenkäsi vuosihuoltoon, säästät rahaa kun kenkien käyttöikä pitenee ja käytössäsi on aina siistit kengät. Voit myös poiketa kysymään hoito-ohjeita tai kysäistä, kannattaako ratkennut sauma ompeluttaa tai liukkaat kengät pohjauttaa. Useimmiten korjaus kannattaa. Teen kaikenlaisia kenkien korjauksia aina korkolappujen ja vetoketjujen uusimisesta saappaan varsien kavennuksiin tai laajennuksiin. Lisäksi saat liikkeestä kenkävoiteet, kiillokkeet ja pohjalliset.

Aukioloajat: Arkisin 9 -17, la 9 -13

Osoite:

Savonkatu 17, 70110 Kuopio

Näytä kartalla

E-mail:

harrinkoukku@gmail.com

Sivut:

Linkki kotisivuille