HAE MATKA- JA MAJOITUSPALVELUJA SEKÄ -ETUJA

Voit etsiä seniori-ikäisille suunnattuja matka- ja majoituspalveluita, etuja, tarjouksia koko Suomesta tai paikkakuntakohtaisesti. Kirjoita/valitse paikkakunta tai alue ja kirjoita hakemasi asia

< Palaa hakuun

Tulosta tiedot

Lähetä tiedot sähköpostiisi

Tiedot lähetettiin onnistuneesti.

Tiedojen lähetys epäonnistui! Yritä uudelleen.

Sähköpostiosoite on väärin! Yritä uudelleen.

Intia-Keskus

HELSINKI

Intia-keskuksesta 40 vuotta edullisia lentoja kaikkialle maailmaan !
Kaikilla ihmisillä on haaveita ja toiveita. Mahdollisuus käydä vieraissa kulttuureissa on meidän aikakautemme suuri lahja. Kuka olisi uskonut puoli vuosisataa sitten voivansa lentää vuorokauden sisällä maapallon toiselle puolelle.
Vierailu muissa kulttuureissa antaa myös erinomaisen tilaisuuden uuden oppimiseen. Monet asiat eivät olekaan niin yksiselitteisiä, kun ne näkee uusista näkökulmista. Samalla voi myös olla kiitollinen onnekkuudestaan, sillä kaikilla maapallon asukkailla ei valitettavasti ole samoja mahdollisuuksia. Matkailu on aikakautemme suuri työllistäjä. Se on ympäristöystävällistä verrattuna moniin muihin aloihin. Se on myös oiva tapa auttaa kolmansia maita luonnolliseen taloudelliseen kehitykseen.
On tärkeää muistaa kunnioittaa paikallisia tapoja – maassa maan tavalla. Jokaisella maapallon asukkaalla on velvollisuus mahdollisuuksiensa mukaan valvoa, ettei luonnon tasapaino vahingoitu. Ja jokainen voi esimerkillään näyttää muille mallia!
Matkailu avartaa.

Senioreille yllätyslahja / etu. Palvelua kaikissa järjestelyissä. Lennot sekä paketit kaikkialle maailmaan.

Osoite:

Yrjönkatu 8 , 00120 Helsinki

Näytä kartalla

Puh.

+35896803180

E-mail:

myynti@intiakeskus.fi

Sivut:

Linkki kotisivuille