HAE MATKA- JA MAJOITUSPALVELUJA SEKÄ -ETUJA

Voit etsiä seniori-ikäisille suunnattuja matka- ja majoituspalveluita, etuja, tarjouksia koko Suomesta tai paikkakuntakohtaisesti. Kirjoita/valitse paikkakunta tai alue ja kirjoita hakemasi asia

< Palaa hakuun

Tulosta tiedot

Lähetä tiedot sähköpostiisi

Tiedot lähetettiin onnistuneesti.

Tiedojen lähetys epäonnistui! Yritä uudelleen.

Sähköpostiosoite on väärin! Yritä uudelleen.

Hotelli Tallukka

ASIKKALA

Tapahtumahotelli Tallukka on loistopaikka lomailla ja järjestää kokouksia tai juhlia. Meillä onnistuvat niin iloiset juhlat, isommat tapahtumat kuin innoittavat kokouksetkin. Matkaa tänne on vain puoli tuntia Lahdesta ja puolitoista tuntia Helsingistä, ja auton voit jättää huoletta ilmaiseksi hotellin omalle parkkipaikalle.

Olemme yksityinen, vieraanvarainen ja sydämellinen hotelli ripauksella 70-luvun retrohenkeä. Keskitymme vieraidemme virkistämiseen – hyvää ruokaa ja aurinkoista palvelua unohtamatta. Tule viihtymään kauniille kannakselle, Päijänteen kansallispuiston läheisyyteen!

Tallukan kaikista huoneista on upeat järvimaisemat – olemmehan kahden suuren vesistön, Vesijärven ja Päijänteen välissä. 101 hotellihuonetta ja laadukkaat Suite-huoneistot majoittavat sinut ja seurueesi tasokkaasti.

Kokoukset, kongressit, messut, näyttelyt ja asiakastilaisuudet vietät täällä viihtyisästi tyylikkäissä tiloissa. Nykyaikainen tekniikka (100M langaton yhteys) vie viestisi perille, ja ikkunoista aukeava huikea maisema saa ajatukset lentämään. Käytössäsi on useita eri tyyppisiä tiloja 20 m2 kabinetista aina 390 m2 saliin. Tarjoilut saat tilojen yhteyteen.

Tervetuloa Tapahtumahotelli Tallukkaan!

Kuiskaa kassalla kultaiset vuodet tai lisää verkkokauppaan koodi KULTAISETVUODET

Osoite:

Tallukantie 1, 17200 Asikkala, Suomi

Näytä kartalla

Puh.

03 888 81

E-mail:

myynti@tallukka.fi

Sivut:

Linkki kotisivuille